Stenograme din dosarul lui Sile Cămătaru. Prostituatele, căutate de clienţi în cazinouri şi hoteluri: "Poți să trimiți pe cineva la mine în cameră?"

Stenograme din dosarul lui Sile Cămătaru. Prostituatele, căutate de clienţi în cazinouri şi hoteluri: "Poți să trimiți pe cineva la mine în cameră?" © arhivă

Ies la iveală detalii tulburătoare din dosarul lui Sile Cămătaru! Fetele racolate de reţeaua de proxenetism erau căutate de clienţii străini în cazinouri şi hoteluri din Capitală. Sumele pe care le cereau plecau de la 100 de euro!

Întâlnire dintre prostituate şi clienţi erau facilitate de fel de fel de persoane, majoritatea femei. Ele se ocupau de tot ce înseamnă relaţia cu clienţii şi "împărţirea" prostituatelor după cerinţe. Fetele racolate de reţeaua de proxenetism a lui Sile Cămătaru se aflau, în majoritatea cazurilor, în dificultate, relatează stiripesurse.ro.

Datele din dosar arată că Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, făcea parte dintr-o filieră internaţională de clienţi străini. Sumele creşteau de la 100 de euro, în funcţie de durata întâlnirii. 

În dosarul prostituatelor au mai fost condamnaţi tot pentru proxenetism patroni şi angajaţi ai unor cazionuri şi saloane de masaj. Majoritatea inculpaţilor au primit din partea instanţei pedepse cuprinse între doi şi trei ani. 

În dosar se găseşte şi o discuţie interceptată în anul 2014, între proxenet şi prostituată. 

„Lucica: Unde mă duc? În recepţia hotelului?

Haim: La Cristi Pascu, vis-a-vis de cazino.

Lucica: Vis-a-vis de cazino?

HAIM: Da. Prietenul lui vine, aşteaptă în cameră. Prietenul lui vine.

Grama Diana Olga: Da, dar, ascultă-mă. Din nou e o problemă. Ştii tipul acesta a vrut să (…) fără prezervativ şi ne-am (…) şi acum spune că vrea să ne (…) fără prezervativ şi nu a plătit.

HAIM: Spune-i că nu este posibil. Gata!”

RIHANA – Stai că eu nu am terminat cu asta, adică, să zici că i-am zis că plec, sau așa, că ăsta vrea să stau cu el toată noaptea.

Stănilă Costina Lucica – Mi-a zis Haim să fiu acolo la trei jumătate și mi-a zis „bring rush”.

Stănilă Costina Lucica – îhi…

RIHANA – Eu nu mai am bomboane, d-alea (n.r. prezervative).

S.C.L.: N-are nimic, găsim acolo”

În dosar mai este redată altă discuţie. Din aceasta,  reiese că un inculpat a apelat la o proxenetă implicată în dosar, care cunoaşte mai multe femei dornice să-şi ofere serviciile. 

„S. Carmen Corina: Că... are ăsta patronul (...) are nişte invitaţi. Şi mi-a zis că vrea două gagici la 10 şi una la 12. Şi... ăăă... nici nu ştiu cu cine să vii, cu... Lucica sau cu Nicoleta sau cu cine?

D.Aurelia, zisă „Riana”: Nu ştiu”,

M. Mihaela este apelată de un bărbat.

Bărbat Poți să trimiți pe cineva la mine în cameră?

M. Mihaela – Da, spune-mi ! Ce vrei să-ţi trimit?

Bărbat – Picioare frumoase, picioare mari ( n.r. lungi)

M. Mihaela – Da, ok, ...câte?

Bărbat – O fată!

M. Mihaela – Doar una?”.

Vasile Balint, zis Sile Cămătaru, a fost condamnat definitiv, în urmă cu o săptămână, la şase ani de închisoare cu executare pentru proxenetism. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro