Știai că școala vieții te ajută la școală sau în studenție? Află cum

+2 click pentru
galerie

Știai că școala vieții te ajută la școală sau în studenție? Află cum

Unele materii sau cursuri chiar nu merită efortul. Cum să te descurci cu ele, la cât de neplăcute sau nefolositoare sunt pentru tine? Aplicând câteva tactici și apelând la câteva... sisteme de copiat.

Forțează puțin lucrurile pentru binele tău

Dacă ești îndreptat/ă către științele exacte și nu suporți domeniile umaniste sau invers, este clar că trebuie să faci ceva ca să treci examene și teste, fiindcă de scăpat de ele e imposibil. Ești corect/ă și sincer/ă până la capăt și ai de suferit în continuare sau schimbi ceva și folosești sisteme de copiat ca să scapi de lucrurile la care te obligă sistemul educațional din România?

Dacă în afara școlii sau facultății te descurci în viață și abia aștepți să scapi de etapa în care te afli ca să îți dezvolți o meserie, o carieră și să ajungi la succes și la bani, trebuie să îți canalizezi toate eforturile înspre o singură direcție. În sistemele de educație performante se întâmplă asta de la sine – dar în România trebuie să forțezi tu puțin lucrurile.

Trebuie să te îndrepți către domeniul pe care ți l-ai ales și să elimini tot ce te împiedică să ajungi unde ți-ai propus, să te descurci folosind școala vieții, mergând pe căi poate puțin neortodoxe dar urmând firul logic al focusării pe ce îți dorești tu.

Pregătește-te de test alegând răul cel mai mic

decopiat.com poate fi o soluție inteligentă pentru tine. Nu mai este nevoie să riști cu fițuici sau cu cineva care să îți sufle în sală; acum există sisteme de copiat care nu te dau de gol niciodată, pentru că spre exemplu casca de copiat este de culoarea pielii și are o formă și o mărime de să zici că face parte din structura urechii tale. Este o micro cască japoneză rar de găsit în țară la noi.

Folosește un pix mai special și vei putea obține notă de trecere la o materie sau un curs inutil/ă în viață sau pentru cariera pe care vrei să ți-o formezi. Sau o cutiuță sau un dispozitiv cu bluetooth ori un ceas de copiat cu text reader.

Privește asta ca pe un rău necesar sau ca pe răul cel mai mic – ce este mai rău, să înveți formule absurde sau să te ajuți puțin de tehnologie astfel încât să ai undeva informațiile pentru orice eventualitate?

Invers: este mai bine pentru tine să alegi răul cel mai mic și să scapi de blestemul de a învăța rezumate și caracterizări de personaje pe dinafară dacă tu vrei să devii inginer în petrol și gaze sau vrei să devii programator – acolo unde ai o altă limbă de învățat, limbajul de programare.

Cu sistemele de copiat câștigi fără să riști să pierzi

Dacă ești la facultate totuși ai nevoie de un mic ajutor pentru a îți face creditele sau a-ți menține bursa atât de necesară, dacă nu ai avut timp să înveți destul pentru că pe lângă facultate mai și lucrezi, trebuie să îți faci dreptate singur/ă uneori și să acționezi în consecință.

Noutatea propusă de sistemele de copiat nedetectabile din prezent: faptul că nivelul de risc este extrem de redus. Cu aceste produse trișezi fără să riști, câștigi fără să riști să pierzi!

Școala vieții te învață mai multe: iată, pentru astăzi aceasta a fost lecția ei pentru tine. În vremurile în care ce te învață școala nu te ajută în viață s-a ajuns ca ce te învață viața să te ajute la școală. Și te concentrezi doar pe ce este important.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro