Stomatologul i-a făcut un cocktail de anestezie copilului din Piteşti. Minorul a intrat în stop cardio-respirator

Stomatologul i-a făcut un cocktail de anestezie copilului din Piteşti © Pixabay

După ce un copil din Piteşti a ajuns în stare extrem de gravă la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Bucureşti, în urma unei anestezii făcute în cabinetul stomatologic, acum a apărut un nou document care scoate la iveală alte detalii înfiorătoare.

Documentul care a făcut lumină în acest caz este autorizaţia sanitară de funcţionare a clinicii stomatologice din Piteşti. Aceasta deţine informaţii-cheie în cazul copilului paralizat, conform Antena3.

Concret, medicii care se ocupau să îi facă micuţului mai multe tratamente de specialitate, se pare că au făcut un cocktail de anestezice pe care i l-au administrat minorului. În urma acestor anestezii, copilul din Piteşti a fost transportat la spital în stop cardio-respirator, iar acum se afla în comă, starea lui fiind una extrem de gravă.

„Copilul a făcut stop la stomatologie în urma unei anestezii generale şi a fost resuscitat local. Copilul este internat la reanimare, intubat şi ventilat mecanic, starea lui se menţine extrem de gravă sub tratament de specialitate, se fac investigaţii", a afirmat purtătorul de cuvânt al Spitalului „Grigore Alexandrescu”, dr. Raluca Grigore, citat de Mediafax. 

Însă, de cealaltă parte, medicul anestezist, Adrian Dinescu, a declarat că el a respectat toate protocoarele medicale.

„Am o experienţă de peste 400 de copii care au efectuat anestezia în această formă, familia pacientului şi-a dat acordul pentru această clinică, lucrurile au decurs normal până la un moment dat. Am instituit resuscitarea cardiopulmonară rapidă, şi pacientul a plecat din clinică stabilizat. Consider că în momentul în care am avut un astfel de incident şi o complicaţie am acţionat în parametrii profesionali”,spunea medicul anestezist Adrian Dinescu, potrivit Mediafax.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro