Strigătul de ajutor al unui cadru medical din Constanța: ”Găzduiți un salvator și veți fi un real ajutor”

Strigătul de ajutor al unui cadru medical din Constanța © Facebook

Strigătul de ajutor al unui cadru medical din Constanța a ajuns viral pe internet.

”Eroul în alb” care luptă acum în prima linie împotriva virusului invizibil și invincibil, coronavirusul, și-a strigat oful în mediul online. În speranța că cineva îi va da lui și colegilor din breaslă o mână de ajutor, cadrul medical a ajuns să aștepte o speranță oferită de prietenii de pe Facebook.

Cadrul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța a scris în mediul online faptul că medicii, asistenții și ambulanțierii au nevoie de un spațiu unde să se odihnească între turele de lucru.

"Medicii, asistenții și ambulantierii Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, salvatorii din fiecare zi, vă solicită ajutor. Avem nevoie de spațiu de cazare pentru repausul între turele de lucru, lungi și extrem de solicitante! Suntem alături de voi, pe câmpul de luptă, cu un inamic de care și noi ne temem, dar pregătirea și voința noastră, ne motivează necondiționat! Găzduiți un salvator și veți fi un real ajutor pentru viitor! Mulțumim!", se arată în mesajul publicat pe Facebook.

Mesajul cadrului medical vine în contextul în care, de la declanșarea pandemiei pe teritoriul țării noastre, mulți colegi au ales să nu mai meargă acasă, pentru a nu-și îmbolnăvi familia. Unii nu au ieșit cu zilele din spitale, alții dorm doar câteva ore, iar apoi se întorc pe ”frontul de luptă”. Viața ”eroilor în alb” fiind acum pusă la grea încercare. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro