Studiu. Ce aveau în comun 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului, în Italia

Studiu. Ce aveau în comun 99% dintre cei care au murit din cauza coronavirusului, în Italia © Foto simbol arhivă

Un studiu realizat de autoritatea de sănătate din Italia, publicat de Bloomberg, arată că 99% dintre oamenii care și-au pierdut viața în Italia aveau ceva în comun. 

Peste 99% dintre cei care au murit în Italia, din cauza coronavirusului, sufereau de alte afecțiuni medicale, se arată într-un studiu realizat de autoritatea de sănătate publică din Peninsulă. 

În plină pandemie de coronavirus, după ce numărul deceselor a explodat, autoritatea de sănătate publică din Italia a studiat datele decedaților și a ajuns astfel la concluzia că aproape toți sufereau de alte afecțiuni medicale. 

Aproape 50% dintre victimele coronavirusului din Italia au suferit în trecut de trei boli, iar o pătrime s-a confruntat cu una sau maxim două boli. 

Studiul arată că 75% dintre morți au avut tensiunea arterială mărită, iar 35%, diabet. De asemenea, o treime aveau probleme cardiace. 

475 de morți într-o singură zi, în Italia

La scurt timp după publicarea studiului, autoritățile italiene au anunțat că bilanțul morților a ajuns aproape de 3.000.  Doar miercuri, 18 martie, în Italia s-au înregistrat 475 de decese.

În ultimele 24 de ore, 4.207 noi infectări cu coronavirus. 

În total, Italia are 35.713 infectări cu coronavirus și 2.978 de decese provocate virusul Covid-19. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro