Sucevean înjunghiat de prieten, după ce a refuzat să-şi dea nevasta în schimbul unei sticle de băutură

Un sucevean şi-a înjunghiat prietenul de pahar © Arhiva

Un sucevean şi-a înjunghiat cel mai bun prieten pentru că aceasta a refuzat să îşi împartă nevasta.

Cei doi bărbaţi, prieteni de pahar, au ajuns în mijlocul unui incident care putea să se termine tragic, fiindcă, neavând bani, unul dintre ei a refuzat să îşi dea nevasta în schimbul unei sticle de băutură.

Incidentul a avut loc în comuna Muşeniţa, judeţul Suceava. După mai multe pahare, Neculai Ionuţ, în vârstă de 27 de ani, şi Mihail, în vârstă de 41 de ani, au ajuns la cuţite, la propriu.

După câteva ore bune în care au consumat alcool, ce doi bărbaţi au decis că mai pot duce câteva pahare şi au continuat petrecerea acasă la Mihail, doar că finalul a fost unul mai puţin fericit.

Pentru că nu mai aveau băutură, Neculai Ionuţ i-a dat bani prietenului său şi l-a trimis după o altă sticlă. Când şi aceasta s-a terminat, Ionuţ a decis să îi ceară bani pentru sticla deja consumată şi prietenului său. Acela a fost punctul culminant, când cei doi s-au luat la ceartă.

Pentru că Mihail nu mai avea bani, bunul său prieten ia cerut în schimbul sticlei de băutură câteva momente intime alături de soţia acestuia.

Mihail l-a refuzat categoric, iar de aici şi până la a fi înjunghiat a mai fost doar un pas. Enervat la culme, Neculai nu a mai ţinut cont de nimic şi cu un cuţit tip briceag i-a ameninţat pe cei doi.

Cei doi soţi au încremenit de frică, însă bărbatul a pus mâna pe telefon şi a încercat să sune la numărul unic de urgenţă 112. În momentul în care nu era atent, tânărul de 27 de ani l-a înjunghiat pe la spate. Apoi a plecat în grabă spre locuinţa sa.

"Având în mâna dreaptă cuţitul, inculpatul a provocat o plagă tăiată victimei în zona gâtului, după care s-a împiedicat și a căzut pe podea. Persoana vătămată a părăsit în grabă locuinţa, ascunzându-se în apropiere, şi de pe telefonul său mobil a apelat Dispeceratul 112, solicitând sprijinul autorităţilor. În momentul imediat următor inculpatul a părăsit la rândul său locuinţa şi s-a deplasat cu căruţa spre domiciliul său", se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.

Rana suferită putea să îi fie fatală bărbatului de 41 de ani, însă a avut noroc, spun medicii. Pentru a se recupera omul are acum nevoie de 10 zile de îngrijiri medicale,

Cât despre agresor, pe numele acestuia s-a deschis un dosar penal, fapta sa fiind încadrată la tentativă de omor.

Cercetările continuă în acest caz, fiind preluate de  judiciariști ai Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro