Noi detalii în cazul vasluianului care şi-a violat patru fete. Soţia lui face declaraţii cutremurătoare

Noi detalii în cazul vasluianului care şi-a violat patru fete. Soţia lui face declaraţii cutremurătoare © Foto: Pixabay

Mama celor patru fete violate de propriul tată, în Vaslui, a oferit detalii noi despre ororile prin care au trecut fiicele sale. Femeia a spus că totul s-a încheiat, iar soţul ei a ajuns pe mâna Poliţiei, pentru că fiul ei de 18 ani a fost cel care a descoperit totul.

Băiatul de 18 ani a surprins momentul oribil în care părintele lui şi iubitul uneia dintre surorile sale profitau de fete şi a alarmat imediat Poliţia. Cei doi au fost arestaţi pentru 30 de zile.

"Băiatul meu mai mare, de 18 ani, s-a uitat pe uşã, în casã. Fetele erau aşezate în pat, iar soţul meu cu Moisei V. erau cu pantalonii lãsaţi jos. Când l-a vãzut pe bãiat cã se uitã, soţul meu a început sã-l suduie şi sã-l alunge din ogradã. Bãiatul meu s-a dus în drum şi le-a spus vecinilor ce se întâmplã, iar ei au sunat la Poliţie. 

Acum am rãmas singurã cu copiii, dar nu-mi pare rãu. Îmi va fi greu sã-i cresc, dar mã bucur cã l-au luat pentru cã nu aveam viaţă cu el. Numai când îl vedeam, mi se strângea pielea pe mine de frică", a spus mama fetelor, potrivit vremeanoua.ro.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro