VIDEO / Surpriză în emisiunea "Te iubesc de nu te vezi"! A plâns în direct, dar iubita a revenit la el: "Mă căsătoresc cu tine"

Anca şi George © captura video

George a venit ieri în platoul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi" şi a mărturisit cu ochii în lacrimi că femeia pe care o iubeşte a fugit la mânăstire.

George a fost extrem de supărat că nu ştia nimic de iubita lui care a plecat fără să îl anunţe. El nu mai ştia nimic de Anca şi era în culmea disperării. 

Anca a fost găsită la o mânăstire de lângă Bucureşti, unde a mers să se reculeagă. Surpriză, ea nu avea de gând să îl părăsească pe George, aşa cum a crezut el. Din contră, s-a gândit bine şi vrea să se căsătorească cu el!

"Am mai fost şi la alte mânăstiri şi m-am rugat. Şi eu te iubesc şi vreau să mă căsătoresc cu tine, dar am vrut să mă reculeg. Nu o să rămân la mânăstire definitiv. Am purtat verigheta cu mine aici la mânăstire şi sper să facă minuni. Sunt dispusă să mă întorc. Cred că am avut suficient răgaz să îmi pun gândurile în ordine.", a declarat Anca la "Te iubesc de nu te vezi".

"Eu te iubesc, de ce ai plecat şi nu mi-ai spus... Ştii că te iubesc. Vă mulţumesc că aţi găsit-o.", a spus şi George, extrem de emoţionat, la "Te iubesc de nu te vezi"

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro