Un tânăr de 25 de ani s-a autoincendiat în propria maşină, în Constanţa. Înainte, şi-a anunţat gestul într-un live pe Facebook

Un tânăr de 25 de ani s-a autoincendiat în propria maşină, în Constanţa. Înainte, şi-a anunţat gestul într-un live pe Facebook © Foto: Facebook

Decizie şocantă a unui tânăr din Medgidia. Băiatul de 25 de ani s-a autoincendiat, marţi după-amiază, în jurul orei 17.00. Acesta a mers cu maşina pe care o conducea pe un drum din afara oraşului, iar acolo a dat foc autovehiculului, iar el a rămas în interior.

Motivul halucinant care l-a împins pe tânăr să facă fapta oribilă

Motivul care l-a împins pe băiatul de 25 de ani să ajungă la fapta teribilă este o ceartă cu tatăl său. Se pare că tânărul şi părintele ar fi avut un conflict foarte puternic, iar băiatul a clacat, potrivit Ziua Constanţa.

Tânărul de 25 de ani, absolvent la UMC

Momentan nu se ştie identitatea tânărului, se cunosc doar iniţialele numelui său. A.L. Tânărul de 25 de ani este absolvent al Universităţii Maritime din Constanţa, iar înainte de a şoca pe toată lumea cu gestul extrem pe care l-a făcut, acesta a decis să intre într-un live pe Facebook, acolo unde a povestit ceea ce urma să facă. Tânărul a fost transportat în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean Constanţa.

Mărturia terifiantă a unui martor

Un bărbat care a trecut prin zonă în momentul tragediei a povestit pe reţelele sociale că înainte de a se urca în maşină şi de a o autoincendia, tânărul şi-a lăsat lângă autovehicul o parte din bunuri. Martorul a adăugat că băiatul era în viaţă în momentul în care a ajuns la el şi singurul lucru pe care i l-a spus a fost acela de a-i cere apă.

"M-am dus să văd victima, era arsă complet. conştientă, dar abia putea pronunţa cuvântul apă", a scris martorul pe un grup de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro