Un tânăr din Botoşani a mers scăldat, alături de două prietene, însă a sfârşit tragic! "Credeam că face glume"

Un tânăr din Botoşani a mers scăldat, alături de două prietene, însă a sfârşit tragic! "Credeam că face glume"

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Botoşani, şi-a luat două prietene cu el şi au mers să se răcorească în iazul Polonic, în apropierea municipiului Dorohoi. Nimic nu avea să prevestească tragedia ce avea să se producă!

Acesta nu a mai suportat căldura infernală de afară şi s-a dus "glonţ" în apă, să se răcorească, sub privirile celor două prietene, dar şi a martorilor aflaţi în zonă. A înotat destul de mult, apoi s-a făcut nevăzut după un tufăriş. Alarmate că nu s-a mai întors, fete au început să îl caute, ajutate de pescarii care îl zăriseră cu câteva momente înainte.

A fost alertate autorităţile la numărul de urgenţă 112, iar la faţa locului au ajuns un echipajele de ambulanţă, pompieri şi poliţie. După mai bine de două ore, trupul băiatului a fost fără suflare, a o adâncime de doi metri. A fost preluat de cadrele medicale și transportat la Spitalul Municipal Dorohoi în curs de resuscitare, însă în zadar.

Unul dintre martori a declarat: "A intrat în apă să se răcorească. Băiatul a intrat până la mijlocul iazului și de acolo a făcut în dreapta. L-am văzut o dată și cât am mers în înot pe spate și când m-am întors nu l-am mai văzut. Am crezut că face glume cu fetele".

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro