Un tânăr din Buzău şi-a pierdut viaţa, după ce şi-a salvat surorile. Rămâne în memoria tuturor ca un erou!

Un tânăr din Buzău şi-a pierdut viaţa, după ce şi-a salvat surorile. Rămâne în memoria tuturor ca un erou! © Foto simbol arhivă

Bogdan, un tânăr din Buzău, va rămâne în memoria tuturor, pentru totdeauna, ca un erou. Băiatul şi-a pierdut viaţa, dar a reuşit să facă ce şi-a propus când le-a văzut pe surorile sale mai mici, în pericol: să le salveze.

Alături de surorile sale de 13 şi 19 ani, dar şi de un unchi, Bogdan a mers la pescuit pe un canal de irigaţii, abrupt şi adânc. Undiţa surorii sale s-a agăţat de vegetaţia de sub apă, iar când a încercat să o scoată, s-a dezechilibrat şi a alunecat în apă.

În ajutorul ei a sărit sora de 19 ani, însă nu a reuşit să o salveze, ci s-a dus la fund. După câteva clipe, Bogdan, de doar 17 ani, a sărit în apă pentru a le scoate pe surorile sale. Cu ultimele forţe, a reuşit şi le-a împins aproape de mal, potrivit buzoienii.ro.

Din păcate, Bogdan nu a mai putut fi salvat de unchiul său, care s-a întors după el. Trupul său neînsufleţit a fost găsit de pompieri după două ore. Familia lui este sfâşiată de durere. În urmă cu câţiva ani, cei cinci fraţi au rămas fără mamă.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro