Accident cumplit în Suceava! Alex, un tânăr de 28 de ani, a intrat cu 140 km/h în „zidul morţii”! A murit pe loc / VIDEO

+10 click pentru
galerie

Accident cumplit în Suceava! Alex, un tânăr de 28 de ani, a intrat cu 140 kmh în „zidul morţii”! A murit pe loc VIDEO © Facebook

Alex a intrat cu incredibila viteză de 140 km/h în „zidul morţii” de la Şcheia, Suceava. Tânărul avea doar 28 de ani şi a murit pe loc după ce s-a izbit frontal cu maşina în peretele dintr-un sens giratoriu, cunoscut drept „zidul morţii”. Locul poartă acest nume deoarece un număr foarte mare de accidente au fost înregistrate aici.

Imaginile surprinse la scurt timp după accident sunt foarte greu de privit. Martorii au rămas înmărmuriţi de impactul violent.

Alex Acosteoaie a pierdut controlul volanului la intersecţia DN17 de pe şoseaua de centură a municipiului Suceava unde aproape toate accidentele s-au sfârşit tragic.

Băiatul era un împătimit al motoarelor şi vitezei, mărturie fiind fotografiile postate pe contul său de Facebook, plin acum de mesaje de condoleanţe.

Totul s-a petrecut vineri seară, tânărul fiind singur în maşină.

În acelaşi loc, din pricina ceţii, în ianuarie 2014, un tânăr de 21 de ani din Todireşti a sfârşit la fel. Un alt caz similar s-a înregistrat în noiembrie 2012 atunci când trei pasageri ai unui autocamion, printre care şi un copil, şi-au pierdut viaţa pe loc, relatează newsbucovina.ro.

Majoritatea şoferilor povestesc despre obstacolul care pur şi simplu îţi apare în cale, iar dacă ai călcat prea mult acceleraţia, nu îl mai poţi evita.

Autorităţile din Suceava au luat măsuri de semnalizare a pericolului dar, se pare că nimic nu pare să se fi schimbat.

A.S.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro