Teroare în Craiova! Un tânăr dezbrăcat și desculț s-a plimbat printr-un mall, cu un cuțit în mână

Teroare în Craiova! Un tânăr dezbrăcat și desculț s-a plimbat printr-un mall, cu un cuțit în mână © captură video

Ceea ce se anunța a fi o zi liniștită și de cumpărături pentru oameni, într-un mall din Craiova s-a transformat într-un adevărat coșmar. Aceștia au asistat la un episod șocant în care un tânăr a intrat în mall fără tricou, desculț și înarmat cu un cuțit și preț de câteva zeci de minute s-a plimbat nestingherit, fără ca cineva să facă ceva în această privință.

Scene halucinante s-au petrecut într-un mall din Craiova, acolo unde oamenii au rămas de-a dreptul îngroziți. 

În plină zi, un tânăr din Craiova, cu un comportament de-a dreptul bizar a recurs la un gest șocant! Acesta a intrat într-un mall din oraș desculț, fără tricou și înarmat cu un cuțit și a început să se plimbe, spre disperarea oamenilor. 

La un moment dat, acesta a fost filmat în timp ce era imobilizat de un bărbat care s-a dovedit a fi un polițist, în timpul lui liber, însă spaima pe care tânărul a generat-o i-a făcut pe trecători să se oprească și să-l filmeze pe acesta, notează stirileprotv.ro. 

Ce au descoperit polițiștii asupra tânărului din mall-ul din Craiova

După ce tânărul înarmat din mall-ul din Craiova a fost imobilizat de polițistul aflat în timpul liber, la fața locului a sosit un echipaj de poliție. Oamenii legii au efectuat un control corporal asupra acestuia, în urma căruia au descoperit un cuțit cu o lungime de 28 de centimetri, mai informează sursa citată. 

Tânărul teribilist are 22 de ani și este cetățean german și nu se știe, până în acest moment, care este motivul pentru care a făcut un asemenea lucru și nici dacă se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor. 

Pentru fapta sa, tânărul de origine germană s-a ales cu dosar penal pentru infracțiune de port sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro