Tânăr de 26 de ani din Dâmbovița, înjunghiat pe terasa unui local. Explicațiile halucinante ale atacatorului: „Că am vrut și am putut”

Tânăr de 26 de ani din Dâmbovița, înjunghiat pe terasa unui local. Explicațiile halucinante ale atacatorului: „Că am vrut și am putut” © arhivă

Un episod șocant s-a produs într-un local din Săbieşti, judeţul Dâmboviţa, acolo unde un tânăr de numai 26 de ani a fost înjunghiat de un bărbat în picior, spre stupefierea clienților care se aflau, în momentul respectiv, la localul cu pricina. 

Un atac sângeros a avut loc într-un local din Săbieşti, judeţul Dâmboviţa, iar totul s-a derulat ca un scenariu de film. Un tânăr de 26 de ani care primise mai multe amenințări din partea unui individ a ajuns să fie înjunghiat de către acesta în picior, chiar pe terasa localului cu pricina, însă nimeni nu a intervenit ditr-un motiv cu totul șocant: de teamă că agresorul ar putea să-și îndrepte furia asupra tuturor, notează stirileprotv.ro. 

Autorul atacului sângeros este cercetat în mai multe dosare penale pentru violare de domiciliu, dar și pentru lovire, distrugere și chiar amenințare. Reținut de oamenii legii, agresorul nu a încetat să fie acid în replici și chiar să amenințe jurnaliștii care se aflau, la momentul respectiv, în locul în care acesta l-a înjunghiat pe tânărul de 26 de ani. 

Victima, tânărul de 26 de ani care a fost înjunghiat susține că a primit mai multe amenințări din partea agresorului, însă acesta nu i-a zis niciodată, concret, ce anume îl supără. 

“Au venit două maşini şi au început să mă bată. Acum un an l-a tăiat şi pe vărul meu şi a zis că o să ne taie pe toţi, nu ştiu ce are cu noi.” a spus victima, pentru stirileprotv.ro. 

Întrebat de ce anume a recurs la un asemenea gest, bărbatul a început să fie agresiv chiar și cu jurnaliștii din jurul său și a oferit un răspuns șocant: „Că am vrut și am putut” a spus acesta, de față cu oamenii care au rămas surprinși de atitudinea lui. Pentru fapta sa, bărbatul va fi dus în fața oamenilor legii, cu propunerea de arestare preventivă. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro