Tânăr mascat, împușcat la Năvodari. A atacat oamenii pe stradă cu cuțite!

Tânăr mascat, împușcat la Năvodari. A atacat oamenii pe stradă, cu un cuțit © arhivă

Au fost momente de panică în Năvodari, după ce un tânăr ce purta o cagulă, înarmat cu 2 cuțite a început, noaptea trecută, să atace oamenii pe stradă.

Un tânăr mascat cu cagulă a creat panică, noaptea trecută, pe străzile din Năvodari. Acesta, înarmat fiind cu 2 cuțite a început să atace oamenii din senin și posibilele sale victime ar fi putut să fie 4 tineri, 2 fete și 2 băieți, care se aflau pe o stradă din Năvodari, noaptea trecută, în jurul orei 3:00. 

Potrivit informațiilor oferite de observator.tv, tânărul cu cagulă s-ar fi apropiat de cei 4 și ar fi încercat să le facă rău, amenințând că-l vor înjunghia. Copiii au luat-o la fugă și au înceut să strige după ajutor, iar la scurt timp, un echipaj de poliție i-a auzit și a intervenit. 

"Polițiștii au recunoscut persoana în cauză, care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini ținea două obiecte înțepătoare (cuțite). La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, atât pedestru, cât și cu autospeciala de poliție", se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Șocant este faptul că în momentul în care polițiștii l-au înconjurat și l-au somat să se oprească, tânărul mascat a vut un comportament bizar față de unul dintre polițiști și chiar ar fi vrut să-l atace. Din cauza pericolului în care a fost pus, polițistul în cauză a tras cu pistolul spre tânărul mascat, rănindu-l în zona membrelor inferioare și mai apoi a solicitat o ambulanță pentru aceasta. Tânărul are 25 de ani și se află în afara oricărui pericol. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro