Soția lui Cătălin Dorot, tânărul mort în accidentul din Arad, strigăt de durere! Un copil de 2 ani a rămas orfan de tată

+4 click pentru
galerie

Soția lui Cătălin Dorot, tânărul mort în accidentul din Arad, strigăt de durere! Un copil de 2 ani a rămas orfan de tată © Facebook

Cătălin Dorot, un tânăr de numai 22 de ani a murit într-un cumplit accident produs în Arad. În urma lui a rămas un copil de numai 2 ani orfan de tată și o soție care nu-și mai poate stăpâni lacrimile!

De când a aflat că partenerul ei de viață s-a stins în cumplitul accident din Arad, Misha Paula nu-și poate opri lacrimile. Cătălin Dorot, cel care era și tatăl copilului ei de numai 2 ani, rămas acum orfan de un părinte, s-a stins după ce a pierdut controlul volanului și a intrat pe contrasens, acolo unde a fost izbit în plin de un TIR care se deplasa regulamentar. 

Pe pagina ei de Facebook, Misha Paula a postat un mesaj extrem de dureros, în dreptul unei fotografii cu ea și partenerul ei care a murit în accident. 

„Dumnezeu să te ierte viața mea😢😢😭😭😭😭 nu îmi vine să cred că ne-ai lăsat, nu știu de ce Dumnezeu a vrut să ne despartă așa...Nu știu de ce soarta a fost așa crudă cu noi...nu știu cum o să trăim fără tine 😭😭😭😭😭😭 ne vei lipsi mult viața mea” a scris Misha Paula, soția lui Cătălin Dorot, tânărul mort în accidentul din Arad. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest