O tânără a ars de vie într-o baracă din Sfântu Gheorghe, apoi transferată de la un spital la altul din lipsă de resurse. Apel umanitar pe Facebook

O tânără a ars de vie într-o baracă din Sfântu Gheorghe, apoi transferată de la un spital la altul din lipsă de resurse. Apel umanitar pe Facebook © Facebook

Mădălina Neculai a ars de vie într-un incendiu petrecut într-o baracă improvizată din Sfântu Gheorghe, acolo unde se adăpostise alături de iubitul ei, când începuse ploaia.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea cu arsuri de gradul IV, pe 50% pe suprafața corpului. 

Iubitul tinerei a vrut să aprindă focul și l-a întețit cu motorină și astfel s-a produs vâlvătaia. Din păcate, în bidon era benzină, astfel că baraca improvizată a fost curprinsă imediat de flăcări. Tânăra a fost transportată de la Tulcea la Constanța, din cauza lipsei locurilor libere. În spitalul din Constanța nu sunt condiții pentru îngrijirea marilor arși, astel că va fi transferată în Belgia. Apropiații Mădălinei au lansat un apel pe Facebook, prin care roagă oamenii să doneze bani, dar și sânge, scrie stirileprotv.ro.

"Este nevoie urgent de sange grupa 0 Rh negativ pentru o pacienta din Sf. Gheorghe in state grava, cu arsuri pe suprafate intinse. Deoarece la Bucuresti nu sunt locuri la arsi pacienta este temporizata la Spitalul judetean Tulcea. 

Numele pacientei este Madalina Neculai

Daca este cineva din Tulcea se poate prezenta direct la Centrul de transfuzii Tulcea, str alunisului nr 15 si spune ca doreste sa doneze pentru pacienta Madalina Neculai. 

Haideți să punem mana de la mana si sa ii ajutam , au cea mai mare nevoie de noi acum 😭😭 contul este pe numele fratelui neculai bogdan iban: RO81BRDE370SV29475273700", se arată în mesaj. 

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro