Incident şocant în Capitală. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8, noaptea trecută

Incident şocant în Capitală. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8, noaptea trecută © Arhivă

Un incident şocant a avut loc în noaptea de marţi spre miercuri în Capitală. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 8 al blocului în care locuia. Alarma a fost dată de un vecin.

Tânăra de 20 de ani, căzută în condiţii suspecte

Cel care a anunţat tragedia a fost un vecin. Bărbatul spune că a auzit o bubuitură, iar când a ieşit pe balcon să vadă ce s-a întâmplat a văzut-o pe tânără căzută. Bărbatul s-a speriat foarte tare şi a anunţat de urgenţă autorităţile. Medicii au sosit imediat la faţa locului şi au transportat-o pe aceasta la spital, potrivit Antena 3.

Totul s-a întâmplat într-un bloc din Sectorul 2 al Capitalei. Fata de 20 de ani a fost dusă în comă la spital, iar medicii nu au veşti deloc bune în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Oamenii legii au deschis o anchetă

Momentan nu se ştiu cauzele tragediei, însă oamenii legii au deschis o anchetă pentru a constata dacă este vorba de un accident nefericit sau dacă tânăra a vrut să-şi pună capăt zilelor. După ce vor analiza situaţia şi vor sta de vorbă cu familia, oamenii legii vor putea ajunge la o concluzie în acest caz.

Copil de trei ani, căzut de la etajul 2 al unui bloc din Timişoara

O altă tragedie a avut loc marţi, în Timişoara de această dată. Un copil de doar trei ani a căzut de la etajul doi al blocului în care locuia alături de familia lui. Copilul se afla în una dintre camere, iar mama lui, în bucătărie. Familia micuţului lăsase unul dintre geamuri deschis, din cauza căldurii din apartament. Din fericire, copilul a scăpat doar cu câteva răni uşoare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro