Tânăra de 21 de ani care susţinea că este nevinovată a fost dusă la penitenciar! Părinţii, sfâşiaţi de durere / VIDEO

Tânăra de 21 de ani care susţinea că este nevinovată a fost dusă la penitenciar! Părinţii, sfâşiaţi de durere / VIDEO © captură video

Dezvăluiri incredibile despre tânăra care susţine că a fost condamnată la un an şi 6 luni de închisoare, chiar dacă ea ar fi... nevinovată! Părinţii fetei de 21 de ani sunt disperaţi! Există vreo şansă să-şi scoată fiica din spatele gratiilor?

Amănunte incredibile în povestea tinerei de 21 de ani care a fost condamnată la închisoare, chiar dacă ea susţine că ar fi... nevinovată. După ce şi-a spus durerea în faţa întregii ţări, chiar în platou emisiunii, Nicoleta Ileana Stoican a fost luată de poliţişti, aseară. Iar mai apoi, a fost dusă la Penitenciarul pentru minori şi tineri de la Craiova.

Tânăra a făcut tot ieri, 19 februarie, testul poligraf, test pe care l-a trecut. Ei bine, ziua de ieri a fost una extrem de grea nu doar pentru Ileana, ci şi pentru părinţii ei. Mama şi tatăl fetei vor să lupte să-şi scoată fiica din închisoare.

"Nu am apucat să-mi iau rămas bun. Dacă rămâneam cu ea în noaptea aceea, ieri era şi mai grav. Căutând-o şi marţi, şi ieri, apoi bănuiau că se sustrage de la pedeapsă. Eu am venit cu ea, după ce am cazat-o, am plecat. Ne-am strâns în braţe, ne-am pupat şi a rămas cu ochii în lacrimi. Parcă a avut o presimţire...", a spus mama tinerei, la Acces Direct.

Pentru ce a fost condamnată tânăra de 21 de ani

Nicoleta Ileana Stoican, o tânără de doar 21 de ani, a fost condamnată la închisoare, fiind acuzată de complicitate la viol. Fata a povestit în ediţia de miercuri, 19 februarie, la Acces Direct, că totul a început în 2014, după ce s-a certat cu părinţii.

S-a cazat la un hotel, unde a cunoscut un bărbat, taximetrist. Nicoleta Ileana Stoican a declarat că a fost agresată fizic, verbal şi pusă să întreţină relaţii intime cu mai mulţi necunoscut. 

"Mi-a dat drumul să plec. După mă căuta, mă ameninţa. M-a agresat atât fizic, cât şi verbal: îmi spunea că deşi trebuie să aştepte 10 ani de zile ca să mi-o facă, îmi arată că mă face de vorbesc singură pe stradă", spunea tânăra.

Apoi, bărbatul a susţinut că Nicoleta a ţinut de cei doi minori ai săi pentru a o altă persoană să îi violeze. Rezultatul testului poligraf a arătat că fata nu a fost complice la faptă.

Totuşi, ieri seară, Nicoleta a fost dusă la penitenciar. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro