Tânără din Deva, găsită moartă în cadă de iubit! Prima ipoteză a anchetatorilor

Tânără din Deva, găsită moartă în cadă de iubit! Prima ipoteză a anchetatorilor © Facebook

O tânără de 24 de ani a fost găsită fără suflare în cadă, în apartamentul în care locuia cu iubitul şi mama acestuia. Poliţiştii au deschis dosar penal în rem pentru moarte suspectă. 

Descoperirea macabră a fost făcută miercuri, 15 mai, de iubitul tinerei. Fata a fost sunată de iubit în jurul orei 15:00 şi, pentru că nu a răspuns, bărbatul s-a dus acasă. Când a intrat în baie, a avut un şoc. Flavia zăcea fără suflare, în cadă. 

Poliţiştii au stabilit că a murit înecată în cada din baie şi există suspiciunea că se afla în stare de inconştienţă din cauza consumului de droguri, potrivit ziardehunedoara.ro.

„Suspicionăm că a consumat substanțe cu acțiune psihoactivă, care au dus la o pierdere a stării de conștiență, aflându-se în cadă, urmată de deces prin asfixie mecanică prin înec. Urmează a se stabili ulterior, prin probele recoltate de la cadavru, existența substanței cu acțiune psihoactivă, tipul, felul ei, iar organele abilitate să constate de unde și-a procurat-o”, a declarat medicul Dan Mărculescu, șeful Serviciului de Medicină Legală Hunedoara.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest