Tânără din Argeş, moartă după ce a băut un energizant! Ce spun autorităţile: "De unde l-o fi luat?"

Tânără din Argeş, moartă după ce a băut un energizant! Ce spun autorităţile: "De unde l-o fi luat?" © Pixabay

O fată de doar 19 ani a murit, după ce a băut un energizant, iar medicii au găsit-o în stop cardiac.

Melania Prunoiu, în vârstă de 19 ani, se afla acasă, împreună cu mama ei, în Aninoasa.

Potrivit primelor informaţii, fetei i s-ar fi făcut rău duminică, la scurt timp după ce a băut energizantul.

Tânăra nu era cunoscută cu afecţiuni medicale şi nici ca având vreo intervenţie chirurgicală.

Imediat după ce a băut energizantul a început să acuze dureri puternice de cap, stare de vomă şi stare generală de rău.

Când ambulaţa a ajuns la domiciliul fetei, ea se afla deja în stop cardio respirator. Medicii au început imediat manevrele de resuscitare, însă, din păcate, a fost în zadar.

"A venit repede ambulanța. Doamna doctor a venit cu aparate, au resuscitat-o, dar din ce am auzit de la familie, ea nu a mai dat niciun semn. Cică era deja vânătă. Nu s-a mai putut face nimic pentru ea. Nu ştiu pe la cât a început să îi fie rău, că dacă mama ei ştia, suna saraca imediat, dar cine se gândeşte că moare un copil aşa tânăr, e tragedie mare aici în sat la noi. Dacă o fi băut energizant, trebuie să afle poliţiştii de unde l-a cumpărat. E interesant de văzut ce mâncăm şi bem noi aici la Aninoasa. Ăștia cred că iau toate vechiturile şi ni le vând nouă. Să îi amendeze, să se sature să ne mai vândă numai porcării", spune un vecin al familiei.

Melania a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Câmpulung, dar nici acolo medicii nu au mai putut face nimic pentru ea, decât să constate decesul, potrivit ziartoparges.ro.

Ce spune primarul din Aninoasa despre cazul înfiorător

Primarul susţine că situaţia familiei era una delicată, astfel că doreşte să le ofere susţinere, deşi nu părea că o cunoaşte prea bine pe Melania.

"Nu stim exact ce s-a întâmplat acolo. Duminică, la noi în Aninoasa, a fost serbare dedicată femeilor. Am aflat seara când s-a terminat totul, că fetiță asta a murit. Nu am luat încă legatura cu familia ei, dar o sa mă implic, să îi ajut, ei au o situație mai delicată, părinții despărțiți, au o situație materială precară, o să îi ajut.", spune primarul Ştefan Benonie.

Mai mult, primarul nu are idee de unde ar fi putut cumpăra Melania băutura energizantă.

"Am auzit şi eu prin comună că ar fi consumat un energizant. De unde l-o fi luat? Asta e important de făcut, că o fi fost vechi, cine ştie. Îmi pare tare rau de fetiță asta, păcat de tinereţea ei", a mai precizat primarul Benonie.

La spitalul la care a fost dusă tânăra s-au prezentat şi poliţiştii din Muscel. Ei au demarat o anchetă pentru a afla condiţiile în care fata a murit. 

Trupul neînsufleţit al Melaniei a fost tranferat la Institutul de Tanatologie din Câmpulung. Azi urmează efectuarea necropsiei pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morţii.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro