Tânăra din Caracal, dispărută de cinci luni, găsită în Italia: "Nu are paşaport, e minoră "

Tânăra din Caracal, dispărută de cinci luni, găsită în Italia © Arhiva

O altă minoră din apropierea oraşului Caracal a fost dată dispărută de tatăl ei, după cinci luni de la dispariţie. Acum părintele minorei susţine că a luat legătura cu fiica sa, care s-ar afla în Italia, cu iubitul şi familia acestuia.

Fata a dispărut din luna septembrie, atunci când a plecat la şcoală şi nu s-a mai întors. Tânăra este elevă în clasa a X-a şi locuia temporar cu bunicii.

Se pare că părinţii fetei ar fi ştiu de atunci că adolescenta a plecat de acasă cu un băiat apropiat vârstei ei, din Blaş. Cei doi adolescenţi aveau o relaţie, după cum spun părinţii, şi nu ar fi prima dată când minora pleacă de acasă cu iubitul.

Fata de 16 ani ar mai fi plecat de acasă şi cu câteva luni înainte, însă, atunci părinţii au reuşit să o convingă să se întoarcă în sânul familiei.

Crezând că şi de această dată fata se va întoarce acasă după câteva zile, familia nu a mai mers după ea. Părinţii au crezut că Aurelia Radu, fata lor, îşi va da singură seama că s-a implicat într-o relaţie nepotrivită. Doar că de atunci au trecut mai bine de cinci luni, iar minora nu s-a mai întors acasa. 

Cel care a aflat că minora este în Italia a fost chiar tatăl fetei. Bărbatul este şofer pe curse internaţionale şi a intrat în panică, atunci când un coleg i-ar fi spus că a văzut-o pe Carmen într-o zonă din Italia.

"I-am găsit acolo, ştim că sunt în Italia. Fata insistă că nu vrea să vină, că se omoară, că nu ştiu ce. Am şi eu experienţă, foarte-foarte mare. Aceşti traficanţi de femei ştiţi cum procedează, nu? Ia o femeie, o ia de nevastă, după care - Vezi tu, nu prea avem de mâncare. Hai să ne băgăm pe omul ăla, să ne dea şi el ceva de mâncare. Şi de aici se ajunge la… Aşa e, sută la sută, că băiatul se trage din zona Balşului şi 99,99% sunt numai cu prostituate, cu femei la stradă", a declarat tatăl fetei.

Tatăl fetei este speriat că fata lui nu s-ar mai întoarce acasă, de asemenea, nici nu înţelege cum a reuşit familia băiatului să o treacă graniţa pe adolescentă. Aceasta fiind minoră şi neavând paşaport.

„Au trecut ca şi cum mă duc eu la magazin să iau două pâini. Nu are niciun fel de paşaport, e minoră. Şi ea, şi el“, a mai spus Marian Radu, tatăl fetei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro