Cine este tânăra care a murit electrocutată pe un tren, în hala Chitila. Alexandra a lăsat în urma ei lacrimi și durere!

Cine este tânăra care a murit electrocutată pe un tren, în hala Chitila. Alexandra a lăsat în urma ei lacrimi și durere! © Facebook

O tânără de numai 22 de ani și-a găsit sfârșitul într-un mod tragic! Studenta s-a urcat pe un tren pentru a-și face un selfie, dar acest lucru i-a adus moartea! Alexandra a lăsat în urma ei multe lacrimi și o familie îndurerată!

Alexandra, tânăra de numai 22 de ani care a murit electrocutată pe un tren în hala Chitila era pasionată de fotografie, iar în momentul morții, studenta se afla alături de mai mulți colegi și de un profesor. Fără să se gândească la faptul că o paște vreun pericol, Alexandra s-a urcat pe un tren pentru a face câteva fotografii, dar acest lucru i-a adus moartea!

Fata de numai 22 de ani a intrat în contact cu firul catenar și a fost electrocutată, iar pentru ea nu s-a mai putut face nimic. Alexandra studiase arhitectura la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Capitală şi îşi continua studiile la Universitatea din Genova, Italia, informează presa. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro