Scene de groază în Mureş! Tânără înjunghiată de iubitul ei într-o farmacie. La ce gest a recurs bărbatul după ce a încercat să o omoare

Scene de groază în Mureş! Tânără înjunghiată de iubitul ei într-o farmacie. La ce gest a recurs bărbatul după ce a încercat să o omoare © Sursă tirnaveni.ro

Scena înfricoşătoare a avut loc astăzi, în jurul orei 11:00. O tânără în vârstă de 17 ani a fost surprinsă de fostul ei iubit într-o farmacie din municipiul Târnăveni, judeţul Mureş, moment în care acesta a atacat-o. 

Agresorul, un bărbat în vârstă de 22 de ani, care locuia în acelaşi oraş, a mers înarmat cu un cuţit pe stradă, în căutarea fostei sale iubite. Acesta a vrut să o omoare, deoarece nu a acceptat ideea că s-au despărţit. 

Tânărul şi-a pus planul diabolic în aplicare, chiar dacă în farmacie se aflau angajaţii şi alţi clienţi. Episodul teribil s-a petrecut astfel chiar sub ochii lor.

În urma faptei sale, bărbatul a încercat să se omoare, având convingerea că fata a murit. El şi-a făcut nişte răni serioase la nivelul gâtului, cu acelaşi cuţit pe care l-a folosit împotriva fostei sale iubite.

"Ulterior, bărbatul şi-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul gâtului, cu acelaşi obiect înţepător, ambii fiind transportaţi la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

La acest moment, echipa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, efectuează cercetarea locului faptei, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii incidentului", se prezintă într-un comunicat de presă al IPJ Mureş, potrivit tirnaveni.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro