Tânără mămică, terorizată în avion de un violator lăsat în libertate / Victimele au fost salvate de trupele speciale / Mărturie cutemurătoare

+5 click pentru
galerie

O tânără mămică, victimă a unui violator lăsat în libertate de magistraţi, a trecut prin clipe de groază, la bordul unui avion, fiind salvată din mâinile obsedatului de trupele speciale.

Izabela C., tânăra din Oneşti care ani la rând a fost hărţuită de un ţăran pervers, Marius Ticu P. - care a şi fost condamnat pentru faptele sale, dar a fost lăsat în libertate, fiindcă sentinţa nu este definitivă -, a trecut prin momente cumplite, la finele săptămânii trecute. Sătulă să stea cu frică în propria casă din cauza individului de 51 de ani care a făcut o obsesie pentru ea, Izabela a decis să părăsească definitiv ţara. „Am hotărât să plec din ţară, cu fetiţa mea. Îmi este teamă să stau în propria casă. Mă mut din România, plec la părinţii mei şi la fratele meu, care s-au stabilit în străinătate”, mărturisea Izabela reporterilor SPYNEWS, cu doar o zi înainte de a face marele pas.

Însă bucuria că scapă de infractorul care i-a făcut zile fripte nu a durat mult. Chiar în dimineaţa în care Izabela a plecat din casa în care s-a născut, pentru a părăsi definitiv ţara, de frica unui obsedat, Marius Ticu P. a urmărit-o, pas cu pas, până la Aeroportul Bacău. Chiar de la bordul avionului care urma să decoleze, Izabela a transmis un mesaj disperat unui jurnalist SPYNEWS: „Este aici, în avion! Marius Ticu a trecut pe lângă mine, m-a privit ameninţător şi s-a aşezat la distanţă de câteva scaune, în spatele meu! Sunt cu fetiţa, îmi este teamă să nu se întâmple ceva cu noi, pe timpul zborului”.

Sfătuită de jurnalişti să îi pună în gardă pe membrii echipajului, pentru a evita un incident în timpul zborului, tânăra terorizată i-a pregătit perversului o surpriză la destinaţie. „L-am anunţat şi pe fratele meu, iar el a alertat paza aeroportului. Am coborât prima din avion, cu fetiţa în braţe, şi am luat-o la fugă, ca să nu mă ajungă din urmă. M-am ascuns la toaletă, apoi am fugit spre fratele meu, care era însoţit de poliţişti de la trupele speciale, înarmaţi cu puşti”, a mărturisit Izabela C.

Culmea, Marius Ticu P. a comis această acţiune de intimidare în condiţiile în care el a fost condamnat pentru tentativă de viol comisă asupra Izabelei C., hărţuirea tinerei şi influenţarea declaraţiilor (facsimil sus). Însă, cum infractorul a declarat apel în dosarul respectiv, magistraţii l-au lăsat în libertate, oferindu-i ocazia de a săvârşi noi fapte.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro