S-a dus să aprindă lumânări la Caracal şi povesteşte cu groază cum s-a urcat într-o maşină la ocazie: "Tot așa, un idiot la vreo 50 de ani"

S-a dus să aprindă lumânări la Caracal şi povesteşte cu groază cum s-a urcat într-o maşină la ocazie: "Tot așa, un idiot la vreo 50 de ani" © spynews.ro

O tânără în vârstă de 21 de ani care a mers marţi să aprindă lumânări la Caracal pentru Alexandra şi Luiza povesteşte cu groază cum şi ea a fost luată la ocazie, dar s-a trezit pe câmp.

Din fericire, a scăpat cu viaţă! După ce i-a spus agresorului că nu vrea să intreţină relaţii sexuale cu el, bărbatul a lăsat-o pe un câmp. Poliţia nu a putut să o ajute apoi, spunându-i că dacă nu s-a întâmplat nimic nu au pentru ce să îl tragă la răspundere.

"Sper să fie în viață. Cu toate că nu le cunosc, puteam să fiu și eu în locul lor. Anul trecut, la fel, am fost și eu la ocazie. Am avut norocul că m-a lăsat pe câmp, își începe povestirea tânăra de 21 de ani. Tot așa, un idiot la vreo 50 de ani, veneam de la școala de șoferi, am luat ocazie, suntem din Teleorman, am luat ocazie și m-a lăsat pe câmp, a venit prietenul meu și m-a luat. Că să mă culc cu el. Nu am acceptat și m-a lăsat. Eram mai multe persoane cu el, era o comună unde trebuia să-i lase pe ceilalți și mi-a zis că dacă nu fac cu el pe câmp, mă dă jos acolo", a povestit tânăra pentru digi24.ro.

De la o zi la alta, oamenii din Caracal dar și din alte orașe, cei care au auzit de crimele odioase comise de Gheorghe Dincă vin în fața casei criminalului și aduc lumânări, flori dar și diverse obiecte frumoase, în memoria fetelor ucise la Caracal. Printre lumânări și sutele de flori, o femeie a adus o păpușă în memoria celor 2 fete, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe capul căreia a așezat o coroană aurie. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro