Maria, tânăra de la orfelinat care şi-a înjunghiat iubitul, a fost condamnată! Decizia instanţei

Maria, tânăra de la orfelinat care şi-a înjunghiat iubitul, a fost condamnată! Decizia instanţei © gazetavalceana.ro

Maria Magdalena, tânăra de 17 ani crescută la un orfelinat din Râmnicu Vâlcea, a fost condamnată. Copila şi-a înjunghiat de două ori iubitul în septembrie 2018. 

Iniţial, agresoarea a fost arestată preventiv şi ulterior, trimisă în judecată. Judecătorii Tribunalului Vâlcea au decis să o condamne pentru tentativă de omor. Maria Magdalena îşi va petrece următorii 3 ani şi 6 luni într-un centru de detenţie.

Asta nu e tot! Instanţa a mai dispus executarea măsurii educative într-un penitenciar şi inculpata este nevoită să plătească toate cheltuielile de spitalizare ale iubitului. Decizia nu este definitivă şi a fost deja atacată cu apel, potrivit gazetavalceana.ro.

Maria Magdalena beneficia de sistemul de protecţie socială, dar se mutase cu iubitul ei, Marian Bondoc, într-un apartament. Pe 19 septembrie 2018, cei doi s-au certat, iar tânăra a luat un cuţit şi şi-a înjunghiat partenerul de două ori, în spate. Arma a fost cumpărată cu câteva ore înainte de incident, iar judecătorii au considerat că şi-a premediat fapta.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro