VDEO / Tânăra renegată de părinți că a născut la 17 ani: "Ani de zile am mâncat bătaie"

Tanara batuta de familie © captura video

Raluca are chipul brăzdat de lacrimi, iar ochii ei nu mai au sclipire din cauza suferinţei. Copilăria ei nu a fost deloc una uşoară şi nici de adolescenţă nu s-a putut bucura. Tânăra, care acum are 29 de ani, a fost nevoită să ia viaţa în piept pe când avea doar 17 ani, atunci când a adus pe lume un copil. 

Acela ar fi fost şi momentul în care părinţii ar fi alungat-o de acasă. Iar fratele ei ar fi ameninţat-o că o omoară, dacă nu renunţă la prunc. Le este ruşine cu mine, pentru că am făcut un copil. Am fost bătută de fratele meu, care a zis că mă omoară şi pe mine şi pe copilul meu, fiindcă nu l-am avortat.

"Eram în patru luni! În patru luni când a început să mişte copilul...a zis că nu, nu mai stă, că...a zis că el o să stea cu mine, o să continue relaţia cu mine, doar dacă am fetiţă cu el. Nu poţi să comanzi Dumnezeului ce să îţi dea. Nu ştiam pe ce drum să o iau. Practic eram singură. Am picat în depresie. Nu vă închipuiţi după ani de zile câtă bătaie am putut să mănânc", a spus Raluca Stoian, la Acces Direct. 

Dar acum cinci ani, Raluca a crezut că viaţa ei a căpătat o nouă culoare, atunci când l-a întâlnit pe Cristi. Bărbatul a acceptat-o cu tot cu copil, dar după nici un an, ar fi început problemele. Raluca povesteşte cu durere în suflet că a fost nevoită să îndure multe bătăi de la socrul ei.  

"Fratele meu mi-a zis că de ce nu am avortat copilul că îmi dă el bani. I-am zis să nu mă oblice că este suflet din sufletul meu. M-am dus la părintele duhovnic să îi spun că nu mai pot, mă omor. Eu am vrut o familie, dar nici cu omul cu care mi-am refăcut viața nu a mers bine." , a povestit femeia, la Acces Direct. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro