Tânăra ucisă de iubit şi abandonată într-o maşină, la Bacău, avea o fetiţă de nici doi ani! Criminalul este de negăsit

Tânăra ucisă de iubit şi abandonată într-o maşină, la Bacău, avea o fetiţă de nici doi ani © desteptarea.ro

Ies la iveală noi detalii în cazul tinerei găsită fără suflare, marţi seară, în Bacău, într-un autoturism. Femeia, în vârstă de 32 de ani, a lăsat în urmă o fetiţă de un an şi jumătate. Criminalul este, în continuare, de negăsit.

Marţi seară, în Bacău, o tânără de 32 de ani a fost găsită fără suflare în maşina iubitului. Cel care a dat alerta a fost un prieten de-ai bărbatului. Acesta a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat ce i-a relatat amicul: că şi-a ucis iubita şi că se va arunca în Canalul Bistriţa. 

Mai multe echipaje de Poliţie au ajuns la faţa locului şi, într-adevăr, au găsit trupul neînsufleţit al unei femei, într-o maşină parcată pe o stradă din zona podului. Cadavrul se afla pe bancheta din spate şi era acoperit cu o geacă. 

„Am fost solicitați pentru o posibilă tentativă de suicid, în jurul orei 17.00. S-au deplasat la fața locului o autospecială de intervenție cu apă și spumă, o autospecială cu echipaj de scafandri și cu barca pneumatică, împreună cu un echipaj SMURD, toate încadrate cu 13 militari” , a declarat maior Andrei Grecu, ofițer pentru relații cu presa la Inspectoratul Județean de Urgență Bacău, pentru desteptarea.ro.

Potrivit primelor informaţii, femeia ar fi fost înjunghiată în urma unui conflict cu iubitul. Aceeaşi sursă spune că, înainte de a se ajunge la crimă, cei doi au mers la mall, unde au luat masa. În drum spre casă, între ei a izbucnit un scandal. 

Cei doi erau părinţii unei fetiţe de un an şi jumătate şi erau de loc din cartierul Şerbăneşti.

Criminalul femeii de 32 ani este de negăsit. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro