S-a aflat abia acum! Unde fusese tânăra ucisă de Magdalena Șerban, înainte să moară

S-a aflat abia acum! Unde fusese tânăra ucisă de Magdalena Șerban, înainte să moară © Arhivă

Apar dezvăluiri triste despre Alina Ciucu, tânăra care a murit după ce Magdalena Șerban a împins-o în fața metroului, la Dristor.

Tânăra, care avea numai 25 de ani, era într-o relație cu un bărbat pe nume Bogdan. Cei doi se iubeau cu adevărat, așa cum au explicat și apropiații, iar chiar înainte de tragedie, cu câteva luni, au fost împreună la o nuntă.

Acolo, Alina chiar a pus mâna pe buchetul miresei!

„Era foarte fericită cu Bogdan, era mulțumită și de job-ul ei, dar a venit nenorocirea asta care ne-a dat pe toți peste cap!”, a povestit o prietenă.

Criminala de la metrou, condamnată la închisoare pe viaţă

Magdalena Șerban a fost condamnată tot la închisoare pe viață, dar și la plata unor daune. Acum, judecătorii de la Tribunalul București au anulat decizia prin care aceasta trebuia să plătească sumele de bani.

Vă reamintim că în decembrie 2017, Magdalena Șerban, o femeie în vârstă de 36 de ani, bolnavă psihic, a fost arestată după ce a ucis-o pe Alina Ciucu care aștepta metroul în stația Dristor și pe care a împins-o în fața trenului. Anterior, aceeași Magdalena Șerban a încercat să omoare o altă fată, care a reușit, însă, să opună rezistență. Ulterior, medicii au stabilit că, în ciuda tulburărilor grave de comportament, femeia ucigașă a avut discernământ și a fost trimisă în judecată.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro