Tânărul care a omorât-o pe Carmen Tătăran a pornit un incendiu în arestul IPJ Maramureș

Tânărul care a omorât-o pe Carmen Tătăran a pornit un incendiu în arestul IPJ Maramureș © Arhiva

Carmen Tătăran a fost ucisă la începutul lunii martie chiar de iubitul ei. După ce tânăra a fost dată dispărută și găsită ulterior fără viață, iubitul ei a fost prins și reținut.

Tânărul care trebuia să îi fie alături lui Carmen a ucis-o cu sânge rece, apoi i-a îngropat trupul neînsuflețit  pe raza localităţii Dorolţ, judeţul Satu Mare. Pentru fapta sa, pe numele acestuia a fost deschis dosar penal de cercetare pentru infracţiunea de omor, iar ucigașul a ajuns în arestul IPJ Maramureș.

Acum, tânărul în vârstă de doar 21 de ani a mai recurs la un gest extrem. Deși, aflat după gratii, bărbatul și-a incendiat celula din arestul Poliției Maramureș.

Cristian C. se afla în arestul IPJ Maramureș fiind arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, în cazul uciderii iubitei sale, Carmen Tătăran, în vârstă de 18 ani.

Potrivit reprezentanțiilor IPJ Maramureș, miercuri, Cristian C. a incendiat una dintre camerele Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție al județului Maramureș.

"De urgență, polițiștii au solicitat intervenția unui echipaj din cadrul ISU Maramureș și au eliberat acea aripă a Centrului. Nicio persoană nu a fost ranită.

Pompierii au stabilit cauza incendiului ca fiind folosirea unei surse intenționate de aprindere, iar polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere", au transmis oamenii legii din Maramureș, conform observator.tv

În urma gestului său, tânărul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Această acuză o intoxicație ușoară cu fum, însă medicii au decis că bărbatul nu are nevoie de internare, starea sa nefiind una gravă. Astfel, ucigașul lui Carmen a ajuns din nou în arestul Poliției Maramureș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro