Tânărul de 32 de ani băgat în comă de interlopul din Hârșova a murit! Bărbatul a fost bătut cu bestialitate

Tânărul de 32 de ani băgat în comă de interlopul din Hârșova a murit! Bărbatul a fost bătut cu bestialitate © replicaonline.ro

Sfârșit cumplit pentru un tânăr de doar 32 de ani! Bărbatul a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de un interlop cu 12 ani mai mic.

Scenele de agresiune au avut loc pe data de 3 mai, pe strada Tabiei din Hârșova, în jurul orei 21:00. Acolo, un interlop în vârstă de 20 de ani l-a bătut cu cruzime pe celălalt tânăr de 32 de ani, punându-l la pământ.

Din păcate, doctorii nu au mai putut să-l țină în viață. Astfel, bărbatul de 32 de ani a murit în cursul nopții de 12-13 mai, potrivit replicaonline.ro.

Victima a intrat în comă după ce a dat cu capul de asfalt

Imaginile șocante au fost surprinse de camere în seara de duminică, 3 mai, în Hârşova. Un conflict apring a început între doi bărbați, unul de 20 și unul de 32 de ani.

Discuțiile aprinse au escaladat moment în care Asan Regep, în vârstă de 20 de ani, l-a lovit cu bestialitate pe bărbatul de 32 de ani. În urma loviturile aplicate, victima a căzut la pământ, s-a lobit cu capul de asfalt și a intrat în comă.

Agresorul a fost reținut de polițiști, fiind propus spre arestare preventivă în cursul zilei de marţi, după ce l-a băgat în comă fără niciun motiv pe tânărul de 32 de ani.

Asan Regep a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Joi, pe data de 7 mai, acesta a contestat măsura la Tribanulul Constanţa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro