Tarom anulează toate cursele Bucureşti-Tel Aviv, în contextul răspândirii coronavirusului

Tarom anulează toate cursele Bucureşti-Tel Aviv © Arhiva

După ce companiile de zbor au anulat toate cursele spre şi dinspre Italia, acum, de teama coronaviruslui, compania aeriană de zbor Tarom şi-a anulat toate zborurile pe ruta Bucureşti-Tel Aviv.

Marţi, compania de zbor Tarom şi-a anunţat anuluraea curselor Bucureşti-Tel Aviv, de teama răspândirii coronavirusului. Până la sfârşitul lunii martie, niciun avion al companiei nu va decola de pe Otopeni spre Tel Aviv.

"Ca urmare a restricțiilor de intrare în țară impuse de autoritățile israeliene, în perioada 12-31 martie 2020, Tarom a suspendat operarea către/dinspre Tel Aviv.

Intrarea pe teritoriului Statului Israel a pasagerilor care nu sunt cetățeni sau rezidenți israelieni este permisă doar în următoarele condiții:

Cu obligativitatea detinerii unei aprobari speciale de intrare in tara de la autoritatile israeliene (Politia de Frontiera sau Ministerul Sanatatii)
sau

Cu obligativitatea de a demonstra ca indeplinesc conditiile necesare plasarii in carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform instructiunilor Ministerului Sanatatii", se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

Bineînţeles că multe persoane sunt afectate de această decizie, însă pasagerii care aveau bilete spre Tel Aviv au două variante. Oamenii pot opta pentru a-şi reprogram zborurile sau pot să ceară rambursarea integrală a biletelor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro