Tatăl Alexandrei Măceșanu se învinovățește pentru că nu și-a găsit fata la timp: „Am fost la o stradă de ea, când am spart ușa aia”

Tatăl Alexandrei Măceșanu se învinovățește pentru că nu și-a găsit fata la timp: „Am fost la o stradă de ea, când am spart ușa aia” © captură video

În momentul în care polițiștilor le-au fost indicate cele 2 adrese, care s-au dovedit a fi greșite, tatăl Alexandrei Măceșanu a făcut totul pentru a ajunge la fiica sa. Cu toate acestea, un singur regret îi încearcă sufletul. 

Atunci când tatăl Alexandrei, dar și polițiștii au mers la cele 2 adrese care s-au dovedit a fi greșite, tatăl fetei a spart a ușile, din dorința de a ajunge mai repede la fiica sa. Din păcate, fără rezultat...Cu toate acestea, ironia sorții face în așa fel încât adresele greșite la care a mers Nelu Măceșanu însoțit de polițiști să fie la numai o stradă de adresa unde Gheorghe Dincă o ținea captivă pe aceasta. 

În direct la Antena 3, tatăl fetei a povestit că se simte vinovat că a fost atât de aproape de a-și salva fiica, dar acest lucru nu s-a întâmplat. 

„Am trecut la o stradă de ea, noi am fost la Decebal și ea a fost pe Craiovei, am fost la o stradă când am fost să spargem ușa aia... Mă învinovățesc foarte mult, poate era totul un semn...Știu că este o fată puternică, foarte puternică, toți credem că este puternică” a mărturisit Nelu Măceșanu, la Antena 3. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro