Incident șocant în Constanța! Un tată și-a stropit copiii cu benzină și i-a amenințat cu moartea, din răzbunare

Incident șocant în Constanța! Un tată și-a stropit copii cu benzină și i-a amenințat cu moartea, din răzbunare © Arhiva

Un tată din Constanța a fost capabil de un gest absolut înfiorător, la adresa propriilor copii. Micuții au trecut prin clipe greu de imaginat din cauza faptului că bărbatul a vrut să se răzbune pe mama lor.

Mama celor doi copii, de patru, respectiv șase ani, a plecat la muncă în străinătate și i-a lăsat pe micuți în grija tatălui lor. Acesta este un cetățean egiptean, în vârstă de 42 de ani, care are cetățenie în România.

A amenințat că îi incendiază

Femeia a fost sunată cu apel video de tatăl copiilor, care a amenințat-o că dacă nu îi trimite suma de 500 de euro, îi va ucide pe copii. Femeia a sunat de urgență la poliție, iar oamenii legii au deschis o anchetă

"Din cercetări a reieșit faptul că femeia ar fi fost contactată de către concubin, prin video-call, care ar fi expus o butelie și ar fi simulat stropirea copiilor cu benzină, amenințând că îi va incinera sau arunca în lacul Siutghiol, dacă nu îi va trimite 500 de euro", se arată într-un comunicat al Poliţiei, conform observator.tv.

Cetățeanul egiptean a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de șantaj. Va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pentru moment, nu se știe ce soartă vor avea micuții. 


facebook whatsapp twitter pinterest