VIDEO / Tată disperat, "păruială" cu soția pentru copilul de 7 ani: "Ea nu are cu ce să-l crească"

Tată disperat, "păruială" cu soția pentru copilul de 7 ani © captura "Acces Direct"

Fosta soție și fosta soacră i-au interzis să își vadă copilul timp de 224 de zile. În această situaţie este Ştefan Stângă, un bărbat care nu îşi poate îmbrăţişa copilul şi nu ştie nimic despre el. 

Ştefan Stângă se simte ca un leu închis într-o cuşcă. Ca un tată căruia i-a fost smuls din brațe ce avea mai de preţ, copilul în vârstă de șapte ani. Bărbatul povestește că după divorț, custodia este comună, cu domiciliul la fosta soție. 

"Este dureros. Pentru că am fost trădat, mă simt trădat de fosta soție. Ea a venit în țară cu tot cu copil. A lăsat copilul în țară, a băgat acțiunea de divorț. Banii, pentru bani a băgat divorţ. A găsit pe cineva cu o situație financiară mai bună. Când mă duc să îl văd, îmi răspunde fosta soacră la ușă și nu mă lasă să îl văd. Aveam dreptul la a doua și a patra săptămână din lună, să-l iau la programul de vizită. Fosta soţie este plecată din țară. Mediul este foarte problematic acolo.", a spus bărbatul, la Acces Direct. 

Mai mult decât atât, Ștefan Stângă povestește că fosta soție și fosta soacră i-au interzis să își vadă băiețelul și nu îi lasă să stea împreună nici măcar o clipă.

"Eu l-am lăsat să îl vadă, a venit la ziua copilului și l-a răpit. El de un an de zile bântuie pe la poartă, nu îi lasă o bomboană, o prăjitură, nu îi dă nimic. Nu se poate așa ceva.", a spus și fosta soție, la Acces Direct. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro