Tatăl Adrianei, fetița ucisă de pedofilul olandez, audiat la Parchetul General! Ultimele detalii din anchetă

Tatăl Adrianei, fetița ucisă de pedofilul olandez, audiat la Parchetul General! Ultimele detalii din anchetă © arhivă

Ies la iveală noi detalii în cazul Adrianei Feraru, fetiţa de 11 ani ucisă de Johannes Visscher, cetăţeanul olandez care s-a sinucis într-un accident rutier.

Deşi Johannes Visscher, olandezul care a ucis-o pe Adriana Feraru, fetiţa de 11 ani din Gura Şuţii, şi-a pus capăt zilelor într-un accident rutier în Olanda, ancheta continuă. Tatăl micuţei a fost chemat de anchetatori la Parchetul General pentru a fi audiat, potrivit Antena3.

Procurorii continuă cercetările în cazul uciderii Adrianei Feraru pentru a stabili cu exactitate dacă Johannes Visscher a avut sau nu complici pe teritoriul ţării noastre. 

Vă reamintim că Adriana Feraru a fost răpită de Johannes Visscher în luna septembrie a acestui an, când se întorcea de la şcoală. Micuţa a fost ucisă aproximativ jumătate de oră mai târziu, la câteva sute de metri de casă. 

Mama Adrianei, convinsă de existenţa complicilor

După ce a primit cumplita veste, mama Adrianei s-a declarat convinsă de faptul că olandezul a avut complici. Femeia nu îşi explica cum de ştia cetăţeanul olandez să ajungă în Gura Şuţii.

"Nu-i adevărat, sunt minciuni. Ce să cred, ca să zică că a murit și eu m-am ales cu copilul mort, nenorocită pe toată viața. De unde știa olandezul să ajungă în Gura Șutii. Cineva a fost complice", a declarat mama Adrianei, potrivit Antena 3.

După această tragedie, Constantin Dinu, primarul din Gura Şuţii, a decis să pună la dispoziţia elevilor un microbuz şcolar pentru ca fiecare copil să ajungă în siguranţă la domiciliu.

Johannes Visscher nu era la prima vizită în România. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro