Tatăl tânărului din Craiova ucis în stil mafiot în Cancun face declaraţii dureroase: "Când l-au înjunghiat i-au tras un semnal de alarmă"

+2 click pentru
galerie

Constantin Marcu © lupamea.ro

Constantin Marcu, tatăl lui Sorin Constantin Marcu, românul ucis în stil mafiot în Cancun, face dezvăluiri halucinante. Într-un interviu acordat pentru lupamea.ro, acesta a povestit ce s-a întâmplat în trecutul fiului său. 

Citeşte şi - Bărbat din Craiova, executat cu sânge rece pe străzile din Cancun! Imagini şocante

Constantin Marcu spune că cineva a "comandat" moartea fiului său, fiind reţinut doar cel care a tras în momentul de faţă. 

"Fiul meu venea de la cumpărături cu un prieten cu care locuiește și îl ajuta în casă. Au trecut cu mașina pe lângă o stradă unde un român are un restaurant. La acesta a lucrat fiul meu ca bodyguard, iar în ultimul timp relațiile dintre ei s-au răcit și nu se mai suportau. Fostul șef i-a zis: <Marcule, am să te omor!> și a pus trei oameni să îl înjunghie", a povestit tatăl craioveanului executat în stil mafiot, Constantin Marcu. 

"A coborât să îi ia clătite și cineva s-a luat după el, a încercat să fugă și au ieșit trei oameni din restaurantul acestui Tudor Florin, zis Rechinul, și au tras cu armele după el. Au tras mai mulți, nu acel mercenar, ăla a fost plătit pentru a spune acest lucru. (...) I-a trimis și vorbă dar are și mesaj pe telefon: <dacă nu te potolești, te omor>. Când l-au înjunghiat i-au tras un semnal de alarmă și n-au avut altă cale decât să îl omoare. A fost executat. A fost executat în stil mafiot. Exact în stil mafiot", a mai spus Constantin Marcu.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro