Tatăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut s-a stins din viaţă. "A făcut şoc la aflarea veştii că dosarul se rejudecă"

Tatăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut s-a stins din viaţă. "A făcut şoc la aflarea veştii că dosarul se rejudecă" © arhivă

Tatăl Nicoletei Vasiliţeanu, una dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut, s-a stins din viaţă luni dimineaţă, pe patul de spital. 

Săptămâna trecută, bărbatul a fost internat în Spitalul Judeţean Constanţă, după ce i s-a făcut rău când a aflat că dosarul "Beirut" se rejudecă. Pentru că unul dintre judecători s-a pensionat, dosarul se va rejudeca, a anunţat Sarkany Mariana. 

În cazul lui George Karam, magistraţii au respins solicitarea de revocare a controlului judiciar, iar decizia se aplică şi în cazul lui Constantin Pavel, de asemenea, inculpat în dosar. Următorul termen a fost stabilit pentru 14 iunie.

Vă reamintim că restaurantul Beirut şi Legendary Pub din Constanţa au fost cuprinse de flăcări, în noaptea de 5 spre 6 aprilie 2014. Trei dansatoare, angajate ale restaurantului, şi-au pierdut viaţa, iar alte patru persoane au fost rănite în urma incendiului masiv.

George Karam a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, infracţiunea de realizare a construcţiilor cu nerespectarea cerinţelor esenţiale a existenţei acestora - forma agravată, infracţiunea de complicitate la abuz în serviciu, infracţiunea de construirea fără autorizaţie într-o zonă construită protejată, infracţiunea de primire în muncă a unor persoane fără încheierea contractelor de muncă, precum şi a 40 de infracţiuni de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro