Tentativă șocantă de sinucidere, în Pitești. Un tânăr a încercat să-și ia viața, pentru că bunica nu-i dădea bani de băutură

Tentativă șocantă de sinucidere, în Pitești. Un tânăr a încercat să-și ia viața, pentru că bunica nu-i dădea bani de băutură © arhivă

O tentativă de-a dreptul șocantă de sinucidere s-a produs în Pitești, acolo unde un tânăr de numai 20 de ani a vrut să-și pună capăt zilelor, din cauza faptului că bunica lui a refuzat să-i dea bani pe care avea să-i folosească în scopul de a-și cumpăra alcool.

Un tânăr de 20 de ani din Pitești a vrut să-și ia zilele, din cauza faptului că bunica lui nu a vrut să-i ofere o sumă de bani. Potrivit informațiilor oferite de stirileprotv.ro, se pare că acesta i-ar fi cerut bunicii sale bani pe care voia să-i folosească cu scopul de a-și cumpăra alcool. 

După ce s-a lovit de refuzul bătrânei, tânărul a pus la cale un plan șocant de a-și lua viața și chiar a lăsat și un bilet de adio. Cu toate acestea, din fericire, tânărul de 20 de ani a fost găsit la timp de către bunica lui și în agonie și a cerut de urgență ajutor. Tânărul de 20 de ani care a încercat să se sinucidă se află acum în afara oricărui pericol, după ce medicii l-au stabilizat.

Nu se știe pentru moment dacă tânărul suferea și de depresie sau pur și simplu a fost mânat de patima alcoolului în gestul său necugetat. După cele întâmplate, tânărul va trebui să primească consiliere psihologică, mai notează sursa. Sursa citată mai informează că părinții băiatului locuiesc și muncesc în străinătate, iar acesta a crescut doar alături de bunica sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro