VIDEO / O minoră de 17 ani, mama a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Care este motivul halucinant al gestului suicidal

+3 click pentru
galerie

VIDEO / O minoră de 17 ani, mama a doi copii, s-a aruncat în apele Oltului. Care este motivul halucinant al gestului suicidat © captură video

 O tânără de numai 17 ani, mama a doi copii, a șocat pe toată lumea! Disperată că soțul vrea să o părăsească, minora s-a aruncat în apele Oltului. 

O minoră de numai 17 ani, mama a doi copii, s-a aruncat în apele reci ale Oltului, de pe barajul Strejeşti. Motivul se pare că ar fi fost faptul că aceasta era amenințată de soțul ei că va fi părăsită și, într-un act de disperare, a vrut să-și ia viața. Din fericire, tânăra a fost văzută la timp de către angajații de la baraj, care au alertat echipajele de salvare.

Salvatorii au sosit imediat la fața locului și au reușit să o scoată la mal teafără și nevătămată pe tânăra de 17 ani. Gestul ei a impresionat pe toată lumea, căci în momentul îmn care s-a simțit în siguranță, aceasta le-a mulțumit pompierilor ajunși la fața locului pentru a o ajuta. 

„Minora, în vârstă de 17 ani, din localitatea Strejești, a fost găsită în zona ecluzelor, conștientă, ținută la suprafața apei de un colac de salvare aruncat de angajații Hidroelectrica”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro