Teodor, fiul preotului din Lipăneşti, a recunoscut că a ucis o vecină. Sora lui a vrut să-şi omoare prietena

Teodor, fiul preotului din Lipăneşti, a recunoscut că a ucis o vecină. Sora lui a vrut să-şi omoare prietena © Facebook

Teodora Ivan, fata de 18 ani care a încercat să-şi omoare prietena, nu este singurul copil al preotului din Ploieşti care are probleme cu legea. Fratele acesteia, Teodor, în vârstă de 23 de ani, a fost trimis în judecată pentru omor calificat, după ce a recunoscut că a omorât o bătrână.

În cazul tinerei de 18 ani, incidentul s-a petrecut în luna februarie a acestui an. Teodora Ivan a fost deranjată de faptul că victima Marta F. o vorbea pe la spate, astfel că a invitat-o în apartamentul unde locuia cu chirie, i-a dat cu spray paralizant în ochi, apoi a lovit-o cu bâta de baseball. Victima a scăpat cu viață, dar cu o sperietură pe cinste. 

În cazul ei, judecătorii nu au luat încă o decizie. 

Teodor însă, fiul adoptat al preotului din Lipăneşti, şi-a omorât vecina cu mai multe lovituri, apoi a dat foc casei. Bătrâna a fost găsită carbonizată de pompieri. Teodor Mina Marin şi-a recunoscut fapta şi a declarat că a mers în casa vecinii pentru că dorea să fure bani sau bunuri de valoare. După ce a băut o sticlă de coniac, a lovit-o cu un ciob de la o farfurie spartă şi, dorind să-şi şteargă urmele, a dat foc locuinţei.

Pe 25 aprilie 2019 a fost trimis în judecată pentru omor calificat, potrivit adevarul.ro.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest