Un cunoscut teolog aruncă bomba. Care este singura cale prin care Gheorghe Dincă va spune adevărul şi numai adevărul

Un cunoscut teolog aruncă bomba. Care este singura cale prin care Gheorghe Dincă va spune adevărul şi numai adevărul © arhivă

Gheorghe Dincă: omul al cărui nume îl ştie toată ţara, omul care a şocat pe toată lumea, răpindu-le pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, omul care a mărturisit că le-a ucis şi tot el este omul acuzat de familiile celor două fete că ar face parte dintr-o reţea de trafic de persoane. A spus adevărul la audieri? Mulţi îşi pun această întrebare. Un cunoscut teolog a dezvăluit care este singura cale prin care inculpatul va spune adevărul. 

Teologul Valentin Gruia şi-a spus punctul de vedere în cazul Caracal. Acesta susţine că Gheorghe Dincă va spune anchetatorilor adevărul despre ce s-a întâmplat cu Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu doar după ce va fi împărtăţit de un preot şi, spune el, diavolul îi va părăsi trupul. 

Valentin Gruia a menţionat că legea îi permite să primească asistenţă religioasă, mai ales că sunt şi preoţi care răspund de oamenii din penitenciare. Teologul încheiat spunând că, în momentul în care Gheorghe Dincă va săruta crucea şi va fi împărtăşit, va spune adevărul 100%. Atunci, pentru el, va începe să se căiască. 

"Vă spun un lucru extrem de important. Până când Gheorghe Dincă nu va fi împărtășit de un preot cu Trupul şi Sângele Domnului nostru Iisus Hristos și diavolul să plece din el... nu va mărturisi adevărul.

Din cunoștiințele mele, legea îi permite unui arestat să aibă și asistență religioasă. Sunt preoți care răspund de oamenii din penitenciare, precum și de cei din aresturile preventive. Niciunui om nu i se poate îngrădi acest drept garantat de Constituție.

Repet, dacă se va reuși împărtășirea lui Dincă, în momentul când va săruta crucea și i se va pune pe limbă Trupul şi Sângele Domnului nostru Iisus Hristos, diavolul va pleca din el. Doar atunci va mărturisi adevărul. 100% va fi așa pentru că în acel moment va începe să se căiască", a declarat teologul Valentin Guia pentru DC News.

Perchezițiile la locuința lui Dincă, prelungite

Autorităţile române au decis ca perioada de percheziţii la locuinţa lui Gheorghe Dincă să fie prelungită. Astfel, anchetatorii vor continua cercetările la casa groazei pentru încă o săptămână, până la sfârşitul lunii august. Ancheta continuă, iar zilele următoare vor avea loc noi săpături în curtea monstrului din Caracal. Gheorghe Dincă asistă în fiecare zi la percheziţii. 

Alexandru Cumpănaşu va depune solicitări la Interpol și Europol

În acest timp, unchiul Alexandrei Măceşanu a declarat că va depune o cerere către Interpol şi Europol, pentru a se asigura că atât nepoata sa, cât şi Luiza Melencu, sunt căutate în continuare.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro