„Teroristul” Marei Bănică plăteşte în natură ca să nu fie bătut şi violat de colegii de celulă! Declaraţii exclusive

Individul de 35 de ani care a terorizat-o luni la rând pe jurnalista Mara Bănică a ajuns să-i plătească în natură pe colegii de celulă, ca să nu ajungă „fetiţa” arestului.

„Zmeul” care ameninţa că o va omorî în bătaie pe jurnalista Mara Bănică s-a transformat în mieluşel după ce a ajuns la mititica. Ieri, reporterii SPYNEWS au discutat cu mama „teroristului” şi cu avocatul său, iar declaraţiile acestora au fost de-a dreptul halucinante. „Este foarte speriat, foarte afectat de cele întâmplate. A recunoscut parţial faptele, în sensul că doar unele mesaje de ameninţare au fost transmise de el, celelalte fiind expediate de alte persoane, care urmează să fie identificate. Se vede clar că este afectat de tot ceea ce s-a întâmplat. A susţinut că nicio clipă nu i-ar fi făcut rău părţii vătămate şi că doar a încercat să atragă atenţia. Provine dintr-o familie bună, nu îi lipseşte nimic. Este o fire introvertită, are fobie de boli, iar faptul că stă într-o celulă, în nişte condiţii cu care nu este obişnuit, îl afectează foarte tare. Este în aceeaşi cameră cu alte trei persoane – două dintre ele arestate pentru furturi – şi îi este teamă să nu fie agresat. A cerut de acasă bani şi alimente, pentru a le oferi colegilor de celulă, în speranţa că îi va atrage de partea lui, iar aceştia nu îi vor face rău”, au declarat sursele amintite.

Video din txt id 214558

Mara Bănică a trecut prin clipe de coşmar timp de un an şi jumătate, atât cât au ţinut ameninţările la adresa sa şi a familiei sale. Jurnalista a fost ameninţată de bărbatul de 35 de ani şi şantajată, totul pentru ca jurnalista să cedeze şi să-i dea bani bărbatului. Bineînţeles că Mara Bănică nu s-a lăsat şi l-a dat pe individ pe mâna Poliţiei, iar miercuri dimineaţă acesta a fost reţinut. Mara Bănică a suferit enorm în toată această perioadă, mai ales că bărbatul i-a trimis nu mai puţin de 11.273 de mesaje de ameninţare într-un an. În plus, şi-a creat şi 5.230 de conturi false pe reţelele sociale. Mara Bănică a fost traumatizată, mai ales că în joc era şi viaţa familiei sale. Bărbatul i-a ameninţat copilul şi părinţii, iar tatăl său ajunsese chiar să se uite în toate părţile atunci când ieşea din casă pentru a-şi duce nepotul la şcoală.

Video din txt id 214620

Ajuns la răcoare, agresorul Marei Bănică a ţinut să-i ceară iertare jurnalistei şi i-a transmis acesteia un mesaj din spatele gratiilor. “Bună, Mara, uite, eu sunt, amărât, netuns, fără dinţi, vai de capul meu. Am crezut că poate mă iei pe mine de bărbat. Am crezut că de la ameninţări nu se întâmplă nimic. Nu am mai făcut cu nimeni asta şi am zis că aşa îţi atrag atenţia. Am fost un prost, îţi dau cuvântul meu de onoare că nu-mi mai trebuie ce s-a întâmplat, nu mai fac niciodată aşa ceva. Am vrut să fac pe deşteptul din gură. Sunt amărât, nu-mi mai trebuie, sunt resemnat total", a spus bărbatul care a hărţuit-o pe Mara Bănică.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro