”Teroristul” unei bombe sexy din showbiz a mai făcut o victimă / S-a lăsat cu dosar

+3 click pentru
galerie

Bărbatul care a terorizat-o pe o bombă sexy din showbiz a mai făcut o victimă: propria soție, care a fost nevoită să divorțeze, după ce a autoritățile au umilit-o în fața agresorului.


Alexandru D., bărbatul pentru care a fost necesar un ordin de protecție pentru a fi ținut departe de fosta cântăreață Emilia Negurici, alias Emmy, mai are o victimă la activ: fosta soție. Disperată, fosta nevastă a lui Alexandru D. a cerut ordin de protecție, însă magistrații i-au respins cererea. Așa că, pentru a-l ține departe pe ”terorist”, femeia a divorțat.

”Stabileşte locuinţa minorului D A L la domiciliul mamei reclamantă-pârâtă. Obligă pârâtul-reclamant la plata pensiei de întreţinere în favoarea minorului D A L în cuantum de 1/4 din veniturile nete lunare, începând cu data introducerii cererii, respectiv 04.12.2017 şi până la majoratul minorului. Încuviinţează pârâtului-reclamant următorul program în cadrul căruia să aibă legături personale cu minorul D A L, astfel: I.până la împlinirea vârstei de 3 ani a minorului, în primul şi al treilea week-end din lună, sâmbătă şi duminică, în intervalul 15-18, înafara domiciliului reclamantei-pârâte, într-un loc public (parc, loc de joacă etc.), cu prezenţa reclamantei-pârâte; a doua zi de Crăciun, în intervalul orar 10-18, în prezenţa mamei, cu posibilitatea de a-l duce pe minor în domiciliul său; de ziua de naştere a minorului, timp de 3 ore, în prezenţa mamei minorului; a doua zi de Paști, în prezenţa mamei, cu posibilitatea de a-l duce pe minor în domiciliul său, în intervalul orar 10-18; II. după împlinirea vârstei de 3 ani a minorului acelaşi program arătat la punctul I, însă fără prezenţa reclamantei-pârâte, cu obligaţia pentru pârâtul-reclamant de a-l prelua pe minor şi de a-l înapoia la sfârşitul programului de vizită. Compensează parţial cheltuielile de judecată şi obligă pârâtul-reclamant la plata către reclamanta-pârâtă a sumei de 300 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie”, au decis magistrații. 

Emilia Negurici, alias Emmy, blondina care în urmă cu zece ani făcea furori pe ”sticlă”, a avut parte de o experiență neplăcută pe plan sentimental. Devenită, de puțin timp, femeie de afaceri, Emmy a început o relație cu un anume Alexandru D., un individ extrem de violent, care a agresat-o fizic și verbal, până în momentul în care tânăra nu a mai suportat și a cerut ajutorul magistraților. Astfel, după ce au analizat probele depuse la dosar, procurorii au decis să solicite emiterea unui ordin de protecție, iar judecătorii au admis cererea, încă de la primul termen. ”Admite cererea de emitere a ordinului de protecţie formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 București şi însușită de reclamanta-victimă NEGURICI EMILIA LOREDANA, în contradictoriu cu pârâtul-agresor D. ALEXANDRU, şi în consecinţă: Dispune emiterea unui ordin de protecţie prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: - obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 metri faţă de reclamanta-victimă, faţă de locuinţa acesteia situată în ...- interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod, cu reclamanta-victimă.  În temeiul art. 23 alin. 5 din Legea nr. 217/2003, va atrage atenţia pârâtului cu privire la faptul că, încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune, conform art. 32 alin. 1 din Legea nr. 217/2003. În temeiul art. 29 alin. 3 şi art. 31 alin. 8 din Legea 217/2013, va atrage atenţia asupra faptului că, respectarea ordinului de protecţie este obligatorie şi pentru persoanele protejate şi cu privire la faptul că, în cazul în care persoana protejată prin ordinul de protecţie încalcă dispoziţiile acestuia, ea va fi obligată la acoperirea cheltuielilor generate de emiterea şi punerea în executare a ordinului. În baza art. 31 alin. 1 din Legea nr. 217/2003, prezentul ordin se va comunica de îndată unităţii de poliţie în a cărei rază de competenţă se află locuinţa părţilor. În baza art. 31 alin. 2 din Legea nr. 217/2003 va dispune punerea, de îndată, în executare a prezentului ordin de protecţie sub supravegherea poliţiei. Plata onorariului în cuantum de 500 lei al avocatului din oficiu pentru pârâtul-agresor D. ALEXANDRU, conform delegaţiei pentru asistenţă juridică gratuită nr. 5480/29.08.2019 emisă de Baroul Bucureşti, se face din Fondurile Ministerului Justiţiei. În baza art. 29 din Legea nr. 217/2003 republicată, prezentul ordin de protecţie este executoriu”, au decis judecătorii.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro