TEST: Doar oamenii cu un IQ foarte mare pot rezolva acest exercițiu matematic

TEST: Doar oamenii cu un IQ foarte mare pot rezolva acest exercițiu matematic © yve.ro

Îți propunem mai jos un test matematic, care a reușit să pună pe jar tot internetul. Tot ce trebuie să faci este si îți iei o foaie și un pix și să găsești rezolvarea acestui test!

Deși pare un test simplu la prima vedere, nu trebuie să ai cunoștințe doar de matematică. Trebuie să fii foarte atentă la detalii și să urmărești firul logic al problemei.

Pe lângă acest lucru, testul acesta are două metode rezolvare, așa că dacă reușești să le găsești pe amândouă, vei face parte din oamenii care au un IQ ridicat!

Încearcă să nu te grăbești și să îți iei o foaie și un pix, pentru a simplifica lucrurile!

Mai jos, îți vor prezenta cele două variante de rezolvare. Tu ai reușit să ajungi la una dintre ele?

Metodia cu numărul 1!

1.      Mai mult de jumătate dintre oamenii care au încercat acest test, au început cu prima operație, adică 1+4, care este egal cu 5.

2.      Apoi tot ce trebuie să faci este să aduni suma dintre 2+5 suma precedentă( adică 5) și vei ajunge la rezultatul 12. Mai exact, 2 plus 5 egal cu 7, iar 7 plus 5 este egal cu 12.

3.      Folosește aceeași formulă și pentru operația regăsită pe rândul al treilea, adică 3+6 este egal cu 9, iar acest rezultat, adună-l cu suma de mai jos și vei obține 21. Mai exact, 3+6=9, iar 9 plus 12 este egal cu 21.

Vezi rezultatul pe yve.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro