Ți se face pielea de găină! Care au fost utimele cuvinte ale Violetei, românca arsă de vie în Italia

Violeta, românca arsă de vie de iubitul ei italian © stiri.botosani.ro

Moartea Violetei Mihaela Senchiu, mamă a trei copii în vârstă de 32 de ani, a şocat Italia. Femeia a murit în urma unor arsuri grave, după ce iubitul de origine italiană a turnat benzină pe podeaua camerei ei, declanșând un incendiu puternic.

CITEȘTE ȘI - Mesaj cutremurător pentru românca arsă de vie în Italia: "Violeta, iartă-ne, am eșuat"

Mama Violetei, femeia care a ars de vie într-un incendiu provocat de iubitul ei de origine italiană este transfigurată de durere și, printre lacrimi, a mărturisit care au fost ultimele cuvinte ale fiicei sale, de pe patul de spital. 

"Ai grijă de copiii mei" i-a spus Violeta, mamei sale, de pe patul de spital. 

Carabinierii l-au arestat pe iubitul ei. Imaginile de pe camerele de supraveghere arată cum iubitul româncei a mers la o benzinărie, de unde a umplut două canistre cu benzină, apoi s-a întors acasă. Bărbatul a fost şi el rănit în explozie, fiind dus la spitalul spitalul "San Carlo" din Potenza, acolo unde se află sub pază. O organizaţie a femeilor din provincia Salerno i-a adresat o scrisoare româncei Violeta Mihaela Senchiu, ucisă de iubitul italian, Gimino Chirichella. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro