Incident incredibil, la Timișoara! Elevii s-au trezit cu un bărbat dezbrăcat, în baia școlii

Incident incredibil, la Timișoara! Elevii s-au trezit cu un bărbat dezbrăcat, în baia școlii © Arhiva

În România se întâmplă din ce în ce mai des ca elevii să fie puși în pericol chiar în locurile unde părinții îi lasă pentru a fi bine îngrijiți și protejați: școlile.

Un incident de acest gen a avut loc într-o școală din Timișoara, după ce un bărbat a fost surprins de o elevă de clasa întâia cu pantalonii în vine, în baia fetelor. Fetița s-a speriat teribil și a fugit în clasă, dar abia la terminarea cursurilor a găsit curajul necesar de a povesti învățătoarei cele întâmplate.

Din păcate, individul a avut suficient timp să plece din unitatea de învățământ. Cadrelele didactice au alertat imediat polițiștii, după ce au aflat întreaga poveste. Oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de luat vederi, iar acum bărbatul este căutat în tot orașul.

Pedofil, prins de autoritățile din Anglia

Un alt caz înfiorător a avut loc în Anglia. Un român, în vârstă de 25 de ani, şi-a dat întâlnire cu o fetiţă după ce, credea el, a vorbit cu ea pe internet. În realitate, în spatele monitorului se aflau mai mulți reprezentanți ai unei organizații de tineri, care se ocupă cu prinderea pedofililor.

Duminică după amiază, Daniel, în vârstă de 25 de ani, un român stabilit în Sheffield, Anglia, şi-a dat întâlnire cu o copilă de 15 ani într-un parc, după mai multe discuţii pe internet. Bărbatul a fost prins în flagrant în timp ce o aştepta pe aceasta la întâlnire. Acesta este un caz în care autoritățile reușesc să prindă la timp astfel de oameni cu intenții rele asupra minorilor. 


facebook whatsapp twitter pinterest