Scenariu de film. Trei tineri din Dolj au vrut să se îmbogăţească cu bani scoşi la imprimantă. Cum au fost prinşi

Scenariu de film. Trei tineri din Dolj au vrut să se îmbogăţească cu bani scoşi la imprimantă. Cum au fost prinşi © Sursă Pixabay

Trei tineri din Dolj s-au crezut protagoniştii unor filme după ce voiau să se îmbogăţească cu banii scoşi la imprimantă. Iată cum au fost prinşi!

Ce trei tineri, cu vârste cuprinse între 20 şi 27 de ani au încercat să se îmbogăţească peste noapte, fără să muncească măcar un minut. Aceştia şi-au pus planul în practică şi au scos bani la imprimantă.

Tinerii s-au pregătit temeinic, fiind siguri că vor da lovitura. În urma cercetărilor pe care le-au făcut, aceştia au constat că cele mai falsificate bancnote sunt din cupiură de 50 de euro. 

Tinerii lucrau în echipă, fiecare ocupându-se de câte un aspect. Unii îi printau la imprimantă, în timp ce alţii îi schimbau la diverse case de schimb valutar.

Cum au fost prinşi tinerii

Un reprezentant al unei case de schimb valutar a descoperit că bancnotele pe care aceştia voiau să le schimbe aveau imprimată aceeaşi serie. Astfel, planul lor a ieşit la suprafaţă.

Ieri, în urma sesizării autorităţilor, poliţiştii Crimă Organizată (BCCO Craiova) au percheziţionat locuinţele folosite de cei trei tineri. Acestea se află în localităţile Ghidici, Piscu Vechi şi Poiana Mare din Dolj.

"În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 23 de bancnote din cupiura de 50 de euro, toate având aceeaşi serie, 2 laptopuri, un telefon mobil, 4 carduri bancare, precum şi 32.000 de lei şi 4.110 euro. În baza probatoriului administrat, poliţiştii i-au reţinut pe cei 3 bărbaţi, faţă de care instanţa de judecată a dispus apoi măsura arestării preventive pentru 30 de zile", se prezintă într-un comunicat al Poliţiei Române.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro