FOTO / Ei sunt cei trei tineri din Vaslui care au violat o femeie și au lăsat-o să moară, pe câmp

FOTO / Ei sunt cei trei tineri din Vaslui care au violat o femeie și au lăsat-o să moară, pe câmp © a1.ro

Trei tineri, cu vârste curprinse între 19 și 23 de ani, au violat o femeie pe rând și apoi au lăsat-o să moară pe câmp. Trupul neînsuflețit a fost descoperit trei zile mai târziu. 

Presupușii autori ai violului și ai crimei din Vaslui sunt trei bărbați în vârstă de 16, 17 și respecti 23 de ani. Cei trei au fost reținuți și arestați preventiv pentru 30 de zile, iar instanța urmează să decidă ce anume se va întâmpla cu aceștia, în continuare. Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, în urma cercetărilor, anchetatorii au stabilit că agresiunea a avut loc pe 6 martie, pe drumul ce leagă localităţile Ghergheleu, comuna Codăeşti de Iaz, comuna Soleşti, scrie a1.ro.

Femeia, în vârstă de 49 de ani, a mers la magazinul din comuna vasluiană Solești, acolo unde lucra, pentru a-și lua banii și mâncarea. Acolo a intrat în discuție cu cei trei tineri, care au urmărtit-o la baie și au atacat-o. Apoi au aruncat-o într-o căruță și au violat-o pe rând, femeia aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și nu se putea apăra, potrivit Adevarul.ro.

După ce au batjocorit-o, indivizii au lăsat-o pe femeie pe câmp, iar la audieri unul dintre tineri a povestit că le-a spus celor doi că aceasta ar putea să moară acolo, dar cei doi nu au vrut să se întoarcă. 

R.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro